Minustako Suzuki-opettaja? Johdantokurssi 14. - 15.9.2021

Taideyliopiston, Avoimen yliopiston 2 op kurssilla on oivallinen tilaisuus tutustua Suzuki-menetelmään Suomen kokeneiden Suzuki-pedagogiikan kouluttajien kanssa.

Tervetuloa Suzuki-pedagogiikan koulutuspäiville 14.-15.9.2021 Kuninkalan kurssikeskukseen

Koulutuspäivät toimivat käytännönläheisenä johdantona ja intensiivijaksona Suzuki-pedagogiikan keskeisiin tavoitteisiin, sisältöihin ja työtapoihin kaikille soitonopettajille ja musiikkialan opiskelijoille. Myös Suzuki-menetelmää jo soveltavana pedagogina voit osallistua mukaan päivittämään opetuksen käytäntöjä ja osallistumaan yhteisiin pedagogisiin keskusteluihin. Pääset tutustumaan koulutuspäivillä Suzuki-menetelmän ajankohtaisiin työtapoihin eri instrumenttien kautta (viulu, huilu ja sello).  Koulutuspäivillä tarkastellaan opetuksen käytäntöjä sekä yksilö- että ryhmäopetuksen kannalta.

Päivien kouluttajina toimivat Salla Ahokanto (viulu), Marja-Leena Mäkilä (huilu), Anja Maja (sello), Hannele Lehto (viulu) ja Maarit Honkanen (piano). Paikkana on KALLIO-KUNINKALA, Sibelius-Akatemian Musiikkikeskus, os. Ristinummentie 6 Järvenpää. Kurssi osallistumismaksu on 30 euroa ja koulutuspäiville on varattu paikkoja myös Sibelius-Akatemian opiskelijoille, joille osallistuminen on maksuton. Voit myös varata erikseen majoituksen ja ateriat, joista lisätietoja alla olevassa tiedotteessa.

Linkki koulutuspäivien kuvaukseen. Kuvauksen kautta pääset myös ilmoittautumaan.

https://opintopolku.fi/app/#!/koulutus/1.2.246.562.17.13839064071